top of page
SAM_5139.JPG

Diensten & Tarieven
Via Nova Natura

MASSAGE VOOR HONDEN

Massage kan zowel bij problemen (curatief), als preventief worden ingezet. Massage kan ingezet worden om spanningspatronen te voorkomen en curatief om de patronen te doorbreken. Voor veel honden is dat een prettige, en ontspannende manier van behandelen.

CHINESE KRUIDEN & PADDENSTOELEN VOOR HONDEN EN PAARDEN

Via Nova Natura maakt geen gebruik van dierlijke producten, er worden alleen plantaardige producten in de formules verwerkt. Vaak worden de formules in combinatie gegeven met humus en paddenstoelen ter extra ondersteuning.

CRANIO VOOR PAARDEN

Tijdens een Cranio Sacraal behandeling worden verstoringen opgezocht met de handen. De verstoringen zijn voelbaar doordat deze plekken bijvoorbeeld warm of juist koud zijn of minder soepel aanvoelen. Deze plekken worden behandeld met verschillende zachte manuele technieken om de doorstroming weer op gang te brengen en het zelfgenezend vermogen van het paard op gang te brengen.

KYNESIOLOGIE TESTEN

Blokkades en onbalans in de fysieke, emotionele en energetische lichamen kunnen via de spiertest worden opgespoord. Disfunctie kan gecorrigeerd worden door onder andere shiatsu, massage, cranio sacraal, westerse of chinese kruiden, supplementen en energetisce therapie.

SHIATSU VOOR PAARDEN

Shiatsu kan voor bijna alle problemen ingezet worden, of het nu om gedragsproblemen, hormonale problemen, problemen met de huid, het bewegingsapparaat, zintuigen of organen gaat. Met Shiatsu ondersteun je het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

UITMETEN MET DE LECHER ANTENNE 

 

De Lecher Antenne is een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Hiermee kan exact de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel bepaald worden.

20130406_142643.jpg

Eerste intake met behandeling

€150,-

Image by Philippe Oursel

Vervolgbehandeling

85,-

20130406_142643.jpg

Ontspanningsmassage hond

70,-

Wat gaan we precies doen?

De eerste afspraak bestaat uit een vraaggesprek. Daarna volgt een uitgebreide inspectie, observatie en palpatie en uitmeten met de lercher antenne.

Vervolgens een behandeling, die kan bestaan uit een massage, cranio sacraal behandeling, shiatsu behandeling of een combinatie hiervan. Een behandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. De eerste keer langer vanwege het intakegesprek.

 

Na de behandeling kan ik u technieken laten zien die u thuis kan doen, tips geven over maatregelen die u kunt nemen. Ook is er dan ruimte voor vragen.
 

Binnen vier dagen ontvangt u een verslag van de behandeling.
Na de eerste afspraak ontvangt u  hierbij ook het plan van aanpak. 

CONTACT

Vragen of een afspraak inplannen? Neem contact op via onderstaand formulier

  • Facebook
  • Instagram
Bedankt voor de inzending!
bottom of page