top of page

OVER MIJ

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren. Mijn vader trainde honden en mijn hele leven hadden we ook zelf meerdere honden in huis.

 

Op jonge leeftijd kreeg ik ook mijn eigen huisdieren en ging ik op op paardrijles en aan de slag met verzorgpony's. Al snel spendeerde bijna al mijn tijd bij de paarden.

 

Op mijn 12e krijg ik mijn eerste eigen hondje; Rakker. Ze is bij ons opgeroeid met katten, konijnen, cavia’s, ratten, muizen, hamsters,
parkieten en later ook nog 2 jonge eendjes en 1 ekster jong (die ik uitgezet heb toen die volwassen was).

 

Na mijn SPW en SPH studies en jaren in de humane zorg te hebben gewerkt bleef het toch kriebelen; ik wilde als kind altijd al met dieren gaan werken.

Toen heb ik de keuze gemaakt om hiervoor te gaan en heb ik meerdere opleiding gevolgd (onder andere Shiatsu voor paarden, Cranio Sacraal therapie voor paarden en massage voor honden).

 

Omdat natuurlijke geneeswijzen altijd al mijn interesse hebben gehad ben ik me op dit gebied gaan specialiseren; zo werk ik met Chinese Kruiden bij honden en paarden en ben ik momenteel nog bezig met meer leren over Lymfedrainage voor paarden en Veterinaire natuurgeneeswijzen. Op het moment woon ik samen met mijn
drie honden en paard.

MEEST RECENTE OPLEIDINGEN

2021-2022

De Zonneschakel

Chinese kruiden voor dieren

2019-2020

Kynomassage

kynologisch masseur gevorderd

2019-2025

Silverlinde

Natuurgeneeswijzen voor dieren

2019-2020

Praktijk Natuurlijk

Cranio Sacraal voor paarden

2019-2020

Luna Nueva

Accupressuur bij honden

Bel me

+31 6 26702515

E-mail me

Volg me

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn
bottom of page